Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Aanbetalingsbeleid: Op elk Moment nadat du geboekt heeft, kan het volledige bedrag van de reservering in rekening getragen worden.

Internet : WiFi ist beschicbaar in gehele accatie. Deze Service ist gratis .

Parkeren : Openbaar parkeren ist gratis . U kunt parkeren in de buurt van de accoutatie. Reserveren ist niet noodzakelijk.

Huisdieren : Huisdieren zijn niet toegestaan.

verloren en gevonden voorwerpen : hotel holland Lodge ist niet verantwoordelijk voor het opsporen van verloren en / von achter gelaten voorwerpen.een maand nadat de voorwerpen gevonden zijn en niet opgehaald von geclaimed, gestorbenen defekt von aan het goede doel Gedoneerd


Aansprakelijkheid van Hotel Holland Lodge:
1 -Tenzij Spott ist van Opzet von Grove Schuld aan de Zijde van Hotel Holland Lodge, aanvaardt Hotel Holland Lodge geen enkele aansprakelijkheid in welke vorm dan ook.
2 -Tenzij Sprake ist van Opzet von Grove Schuld aan de Zijde van Hotel Holland Lodge, aanvaardt Hotel Holland Lodge gee aansprakelijkheid voor schade die direkte von indirekten aan wie von wat dan ook ontstaat als direkt von indirekten gevolg van enig Das Hotel liegt in einer ruhigen Seitenstraße, nur wenige Gehminuten von der U-Bahn-Station entfernt. Das Hotel liegt in einer ruhigen Seitenstraße.
3 -Tenzij Spott ist van Opzet von Grove Schuld aan de Zijde van Hotel Holland Lodge, ist Hotel Holland Lodge niet aansprakelijk voor beschadiging von verlies van goederen van Gasten. De Klant vrijwaart Hotel Holland Lodge tegen aanspraken von Gasten dienaangaande.

Aansprakelijkheid van Gast en / von Klant : De Klant en / of de Gast ist / zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die voor Hotel Holland Lodge von een derde ist von zal ontstaan ​​als direkt von indirekt gevolg van wanprestatie en / Von een onrechtmatige daad begaan tür de Klant en / von Gast.
Deze aansprakelijkheid geldt ook zehn aanzien van de overtreding van de huisregels begaan Tür de Gast.
Deze aansprakelijkheid geldt ook zehn aanzien van schade sterben ist veroorzaakt tür enige zaak en / von ander goed waarvan de Klant en / of de Gast houder ist, dan wel onder haar toezicht staat.
Annuleringsvoorwaarden : In geval van annulering, wijziging von als u niet komt opdagen (no-show), wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.

Prijzen:
BTW (inbegreift in kamerprijs)
Gemeentelijke toeslag (inbegreift in kamerprijs)
Schoonmaaktoeslag en energie kosten (inbegrepen in kamerprijs)
Toeristenbelasting 5% pro kamer pro nacht (niet inbegrepen)